Govna plutaju

Zašti Isus može da hoda po vodi? Govna plutaju.

16 responses to “Govna plutaju”

 1. gox

  ovo je već preseravanje

 2. manda

  Pantsy, stv te gotivim, extra su ti vicevi, svaki put se smejem po pola sata, al ovde si stv preterao… -.-‘

  1. Miljan

   slažem se da je preterao

 3. Nik

  kraljevski…nema sta…xD

 4. Nikola

  Jebem ti Alaha 😛

 5. hyxtdg

  Isus i jeste govno ako postoji uopste

 6. Урош

  Стварно је глупо. У курану пише да “Сви имамао једног Бога али га другачије зовемо”, ово што си ти написао је и претериванје и глупо. Вређање вере и нимало није смешно.

 7. ateista

  ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO ISUS NE POSTOJI NIKAD NIJE NI POSTOJAO

 8. Ecca

  Burazeru ateisto, ajd cuti da ne blatis sve nas ateiste. I meni je smesno sto ljudi shize jer je neko nazvao nepostojeceg lika govnetom, pa ne eholalisem.

 9. Ecca

  BTW ni alah ne postoji, a Muhamed je bio slave zeljan ludak.

 10. ateista

  Ecca shizim jer ne mogu da ubedim nikog od poznanika da bog ne postoji zato shto su svi nedokazane seljachine.Ali kad snimim pesmu o tome (poshto sam muzichar) rashiricu je po celom mom gradu i ko veruje u boga ima da se napushi moga.Btw,jesi li i ti ateista?

 11. vernik

  @ateista, nema potrebe da snimis pesmu. Dovoljno si glup ispao i samo preko svog komentara. I,mslm,sta zamisljas ko si da ubedjujes ljude da Boga nema? Hajde,cuti i uzivaj u zivotu.

 12. srbin

  jebem ja tebi i svima kao ti mater jel ti jasno

 13. nikola

  jebem ti ja tvoju kulturu

 14. Bill

  Alah dozvolio da se jebe medzusobno braca i sestre, sinove i majke, kceri i oce pa zato svi muslimani bogalji sa pokvarenu mashtu i intelegenciju 1.2%
  Jebem vam mater muslimansku

Leave a Reply