Gurali genitalije u profesorovu šolju za kafu pa stavili slike na Fejsbuk

Jedan učenik iz Velike Britanije izbačen je iz škole nakon što se saznalo da je gurao svoje genitalije u nastavnikovu šolju za piće.

Neimenovani dečak iz škole Benfild u Njukaslu na Tajnu i njegovi drugovi mislili su da bi bilo jako smešno da on gurne svoje “viseće delove” kako su ih britanski mediji opisali, u šolju koju redovno koristi jedan od nastavnika.

Nakon što su je primetili, uzeli su je iz zbornice i bolesnu šalu sproveli na hodniku. Pritom su se naravno slikali a fotografiju postavili na fejsbuk nakon čega ju je video jedan od zaposlenih i o tome obavestio upravu.

Ispostavilo se da je nesrećni nastavnik, ne znajući šta mu je priređeno, koristio šolju neposredno nakon besramne šale, te da mu je kada je saznao toliko pozlilo da je nekoliko dana izostao sa posla, preneo je “The Sun”. Četvorici aktera je odmah izrečena kazna izbacivanja – idejnom vođi definitivna, a ostaloj trojici sa mogućim povratkom na nastavu.

Roditelji izbačenih dečaka navodno se slažu sa kaznom koju su deca dobila, te su saopštili kako se učenici kaju zbog toga što su učinili.

Izvor: Srbijanet

Leave a Reply